Безплатно обучение за работещи по Аз Мога Повече от Изоблок
 

Доставчици на обучение по програма Аз мога повече

Обясним е нарастващият интерес към програмата Аз мога повече. Причината е , че тя дава възможност на кандидатствалите и одобрени работещи лица да преминат безплатно обучение с ваучери чрез дистанционни курсове. Поради своята универсалност, те са подходящи както за предлаганите езикови обучения /Немски или Английски/, така и за професионални обучения/Икономика и Мениджмънт, Оперативно счетоводство и др./.

След кандидатстване в териториалното Бюро по труда, всички одобрени получават поименен ваучер, с който могат да изберат доставчик на обучение по желания курс. Организирани от Агенцията по Заетостта, дистанционните курсове за безплатно обучение са изключително подходящи за професионална квалификация и преквалификация на всички, работещи в частния сектор. Държавните служители се обучават по други програми.

Дистанционните курсове на схемата Аз мога повече дават възможност на всички, включили се в обучението, да го правят в удобно за тях време, на удобно място и по индивидуално избрани темпове на усвояване на новите знания, което обяснява и все по-нарастващия брой на желаещите да се възползват от тази възможност.

Дистанционното обучение с ваучери позволява на всички работещи хора да се развиват професионално в кратки срокове, без да губят време и средства за пътуване за присъствено обучение. Независимо от своето местоживеене, те могат да кандидатстват за желания курс и след одобрение да изберат Доставчик на дистанционното обучение от друго населено място. По този начин, независимо от своята възраст и районите, в които живеят, желаещите професионално обучение работещи лица, имат равни възможности за развитие. Безплатното обучение с ваучери по схемата Аз мога повече е алтернатива за професионално израстване и реализиране на динамичния съвременен пазар на труда.

Когато търсих подходящ доставчик на обучение по споменатата програма, аз избрах Изоблок. Мога да кажа добри думи за фирмата, защото за разлика от другите доставчици, при тях след завършване на курсовете имах право още 6 месеца безплатно да гледам и да преговарям уроците. Освен това служителите бяха много учтиви всеки път, когато се обръщах към тях за информация. Ако все още се колебаете кой доставчик да изберете, дано тази статия да ви е била полезна.

 


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Образование | Написано на 17.09.2014 от petko

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми