Какво е вашето питие за лятото?

Дали да пазаруваме в магазини “Фантастико”?
 

Клиентът на магазини Фантастико дали е прасе или глупак?

Зададох си този въпрос след като в неделен ден за пореден път отидох в близкия магазин “Фантастико” в гр.София, който се намира на ул.Бузлуджа и ул. Княз Борис I.

По същия начин, както и миналата седмица в неделя имаше основно застояла стока с ниско качество и обяснения, че е свършило всичко и в понеделник ще се зарежда. Ясно е, че хората през събота и неделя са по-малко в София, но това не е аргумент за предлагане на некачествени стоки. Пък и не зная колко е европейско като практика :). Защото като се замисля клиента на магазини Фантастико е и европейски потребител :). Но с малко Е :).

Както и предишни недели умишлено се изнудват клиентите да купуват застояла и нискокачествена стока. Аз разбирам, че трябва да се разпродаде застоялата стока. Но не мисля, че сме прасета (без обида към животните :)) и трябва да се предлагат като на прасета всякаква гняс, каквато е останала.

Не съм сигурен доколко е имиджово да налагаш некачествена стока за продажба. И не съм сигурен доколко е правилен маркетингов подход :). Но пък сме виждали възхода и падението на доста вериги хранителни магазини в България. Ще поживеем, ще видим :).

Преди половин час пак бях там и зеленясалите, нацепени картофи (с произход България, да не повярваш) седят от неделя за продажба. Мисля, че е ясно, че няма да ги купят хората. Но упорито не се изкарва нова стока.

Вече пазаруването в магазини Фантастико е една надпревара с времето за избора на по-качествена стока (ако я има :)).

Бъди бърз! Пазарувай в магазини Фантастико!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Услуги | Написано на 20.07.2011 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !