Добре Дошли в България – Приключение на Терминал 1 част 2
 

куфар dunlopИ така поредния път, когато ми се наложи да посрещам близък в коптора наречен Терминал 1.

Първите впечатления са:

  1. Разпран куфар в опит за кражба /за щастие нищо не липсва/.
  2. Разправия за ред при получаване на багажа. Незнайно защо българчетата като се озоват на родна земя и стават други хора изведнъж. Не спазват елементарни правила и обществени норми.
  3. Малоумник от Окей Супер Транс, който не даде заявка и устно ме прати с адски много багаж за кола. Естествено стана разправия долу кой, за къде и как.

Крадливата сган, която обработва багажа на летище София отдавна е обединена в мафия, която препродава и съвсем организирано печели от крадени неща.куфар dunlop

За Уелкъм То Бългерия не е много добре да имаш разпран куфар с нож. Естествено полицай нямаше /но пък като се сетя, че става дума за у нас е напълно нормално/, за да може човек да се оплаче. Родната полиция ни пази :).

куфар dunlopНо, иначе те карат да се събуваш, да махаш колани, едно друго за “голяма сигурност”. За елементарни неща пътника не е защитен!

Каквато ни държавата, такова и летището и обслужването.

Един конструктивен съвет. Когато пътувате със самолет НИКОГА не ползвайте платнени куфари. Винаги твърди. Особено когато се пътува за България. Евтиното винаги излиза скъпо!

Българчетата имаме претенции за много неща. Това е нормално. Но за да получиш, трябва да дадеш!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Услуги | Написано на 13.01.2012 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми