Какво е вашето питие за лятото?

Домашен сладолед в Дивака?!
 

Дивака - Христо БелчевНаскоро посетих заведение от веригата “Дивака” в София  на ул. Христо Белчев с приятели. Идеята бе да си прекараме приятно. Често пъти съм ходил през годините и като цяло ми харесва, но случката за която ще разкажа ме кара да погледна под друг ъгъл на това да съм клиент на “Дивака”.

След като си поръчах панирани тиквички, които няма да ги коментирам като качество. Нека кажем, че няма да ги опитам повече.

Но не това е акцента на статията.

След като хапнахме решихме да опитаме домашен сладолед (поне според менюто). Сладоледа бе донесен и наистина беше хубав. Обаче най-интересното е че ден след това опитах сладолед Nestle Фамилия Pachanga. Удивлението ми бе много голямо от огромната прилика между “домашния сладолед” и купешкия :).

Сладоледът “Фамилия” – Пачанга е с вкус на пъпеш, диня и ванилия. Забележете с вкус, а не с пъпеш, диня и ванилия.

Съдържанието му е следното: възстановено сухо обезмаслено мляко, вода, захар, глюкозен сироп, кокосово масло, суроватка на прах, емулгатор, стабилизатори, аромати, оцветители, киселина, концентрати. Забележка: може да съдържа следи от яйца.

Да плаче или да се смее човек!? Това сладолед ли е?

Защо нивото в ресторантите е паднало до улично павилионче за бързо хапване? Защо лъжат клиентите си? Защо предлагат некачествена храна?

Не че нещо, ама да те правят на глупак (нещо типично за нашата страна) и то на друга цена.

Та просто за тези, които ходите редовно в Дивака имайте предвид тази прилика и преценете дали да опитвате сладоледче ;).

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 19.08.2014 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Един Коментар към “Домашен сладолед в Дивака?!”

  1. Красимир Еленков Каза:

    Напълно нормално е заеденията, както у нас, така и по света да се опитват да спестяват средства.

    Това обаче е често пъти за сметка на качеството и не си дават сметка за потенциална и реална загуба на клиенти. А също така и на имидж.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !