Какво е вашето питие за лятото?

Електронният магазин Ventilator.bg вече с нов дизайн
 

вентилатор бг

Електронният магазин за вентилатори Ventilator.BG от този месец е с изцяло обновен дизайн и допълнителни функционалности.

Ventilator.BG е български онлайн магазин за вентилатори и системи за отопление, който предоставя възможност на българския потребител да се довери на водещи световни марки. Освен това потребителя може да направи своя избор на продукти със световно признатата българска марка ТАНГРА

С новата визия сайтът предоставя нови възможности за навигация и избор на желани продукти. Сега вече лесно можете да направите своя избор между битови вентилатори, индустриални вентилатори, въздушни завеси, решения за вентилация, отопление, аксесоари и флексибъл.

Всеки продукт е с детайлно описание и снимки с отлично качество, също така ако той се предлага с различни размери потребителя може да го посочи. Освен това секцията характеристики предоставя техническите параметри в обобщен и ясен вид. Също така голяма част от наличните продукти са безшумни вентилатори.

Онлайн магазина Ventilator BG можете да разгледате тук.

Четете още от Магистрала НЕТ


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Битови Уреди | Написано на 19.01.2015 от Магистрала НЕТ

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !