Какво е вашето питие за лятото?

Фикс “Малки Тайни Сочно Пиле” на Maggi
 

В забързаното ежедневие човек се чуди как да си направи нещо бързо и вкусно за ядене, което същевременно да е богато на подправки.

Кръстосвайки из махленския магазин от веригата “Фантастико” попаднах на фикс Малки Тайни Сочно Пиле на Maggi. Тук искам да отбележа, че ненавиждам набиването на тези продукти от телевизионните реклами всеки ден. И все пак реших с недоверие и взех по една опаковка паприка и чесън.

В пакета се оказа, че има и плик за печене на цяло пиле или пилешки бутчета. Аз като голям фен на пилешкото месо бях любопитен какво ще излезе накрая. И така купих си и пиле към фикса (защото нямаше вътре 😉 специално погледнах).

След като се опече пилето се оказа, че е превъзходно на вкус и като бонус месото не се беше изсушило и остана крехко. Също така и тавата не беше изцапана.

Станах голям почитател на този фикс специално и бих го препоръчал на всеки да го опита!

Ако искате да сте в час за други страхотни материали се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 13.05.2009 от Theodorus

 Етикети: , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми