Какво е вашето питие за лятото?

Хендсфри Jabra BT 2050
 

Jabra BT2050

За Рожденният си ден получих подарък хендсфри Jabra BT2050. Никога до този момент не бях ползвал такова чудо на съвременната техника и тъй като в момента нямам кола пък и мобилен телефон с Bluetooth. Затова започнах да го ползвам за разговори в Skype. За добавка се снабдих с Jabra A320s USB Adaptor за Bluetooth връзка. При инсталацията на софтуера се добавя възможност за Bluetooth мрежа както и драйвери за стерео връзка.
След като инсталирах софтуера, който е необходим за адаптера сдвояването на слушалката премина гладко и безпроблемно.
И така просто искам да споделя, че направо се родих при разговори със Skype. Удобно и със Свободни Ръце мога да върша допълнителна работа на компютъра или в помещението докато говоря. Много съм доволен и бих го препоръчал не само за работа с мобилен телефон а и за работа с настолен компютър или лаптоп.
Един проблем, който срещам е че като изляза извън помещението сигнала се губи. Опитах на няколко места вкъщи и за малко държи в друго помещение, но като цяло сигнала се губи и сече. Най-добре го ползвам в помещението с пряка видимост с компютъра.
Друг малък недостатък да го нарека е чр когато ползвам за разговори през компютър слушалката държи на разговор максимум 4 часа. Е понякога се отплесвам и 3-те кратки сигнала ме подсещат, че батерията свършва. Може би не е толкова добра идея да се ползва за разговори през PC. Но пък на мен ми е удобно. Ето и другите параметри на слушалката, които изнамерих в Интернет: Батерия: Li-Po; Стендбай: 180 часа; Разговори: 4 часа;
И в заключение останах приятно изненадан от така наречените блутут хендсфри слушалки.

Ако искате да сте в течение най-новите отзиви се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Мобилни Аксесоари за Телефони, Слушалки | Написано на 29.07.2009 от Theodorus

 Етикети: , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !