Insadent при проблеми с венците

От известно време получих “приятната” диагноза пародонтоза. Наред с конвенционалните неща предписани от зъболекаря като антибиотик Родожил, различни течности и четки без хранителен режим и други неща реших да потърся сам в Интернет информация.

Едно от нещата на които попаднах е билката царевична коса и Инсадент.

Царевичната коса се препоръчва да се запарва на вряла вода за около 30 минути и след това на два пъти да се изпие през деня. След известно време прием само на билката + препоръките на зъбаря болките дискомфорта намаляха, но все така си ги имаше. И се наложи да се търси още решение.

Опитах доста рецепти в Интернет без никакъв ефект – то не беше жабурене с зехтин, сода и какво ли още не.

Тук е момента да спомена, че прополиса под каквато и да е форма няма никакъв ефект.

Единствената комбинация, която ме пооблекчава наред с хигиенните навици за момента е билката царевична коса в комбинация с Инсадент (сутрин и вечер по една таблетка). Когато за първи път пих една таблетка беше в момент със силни болки. Болките намаляха след около 2-3 часа след приема на Инсадент.insadent parodontosa

Самият Инсадент има регенериращо и противовъзпалитено действие върху съединителната тъкан на венците. Освен това стимулира слюнчените жлези. Също така се намалява и резорбцията на алвеоларната кост.

Инсадент съдържа екстракт от царевица и фолиева киселина.

Важно е да се знае, че трябва да се пие малко по-дълго време билката заедно с приема на Инсадент. Някъде между 3 и 6 месеца, в зависимост от индивидуалното състояние.

Изключително съм доволен от продукта с едно изключение цената от около 10 лева за 30 таблетки ми се вижда много. Но както се казва това е решение на производителя.

Опитайте, няма странични ефекти.

Четете още от Theodorus

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *