Какво е вашето питие за лятото?

Интернет Реклама в Adwise
 

logo_adwiseВ сегашното динамично време Световната криза на подмина и нашата страна. Тя оказа ефект във всички браншове и пазарни ниши.
Периодите на криза чисто финансово са добро нещо. Помага да се отличат измамниците от истинските фирми. Качествените и некачествените услуги.

Като част от малкия и средния бизнес в безумните икономически условия в България съм принуден да намеря максимално лекия във финансово отношение и оптимален вариант за интернет реклама.

Идиотските и несериозни за мен предложения за реклама на импресия ме разсмиват и ми доказват кой става и кой не.
И така коментирайки незавидните “добри условия” за бизнес в България (доколкото може да се каже че има такива) с контрагент ми препоръчаха Adwise(www.adwise.bg). Аз като всеки опарен от една или друга услуга у нас първоначално реагирах негативно на условието за минимално зареждане на сметка от 20лв.

Тоест видя ми се малко смело за нова услуга да поставя условия. Това малко ме притесни имайки предвид, че услугата Adwise въобще не се е доказала още. И все пак регистрирах се и си направих желаната кампания с определени реклами.

На малко по-късен етап се пристраших да заредя сметката и да видя какво ще стане. Нагласих желания период. На 6-ия ден от началото на кампанията имайки предвид скромния бюджет (малко над минимума от 20лв., а именно 25лв.) бях приятно изненадан от качване на продажбите.
Малко искам да споделя за комфорта от ползването на системата на Adwise. Интерфейса е лек и интуитивен. С лекота може да се настрои всяка кампания заедно с прилежащите и реклами. Най-хубавото от всичко е че системата е реализирана на php и е доста бърза и при по-слаба интернет връзка.
Всичко е структурирано много добре и е помислено за комфорта на потребителя. Има статистика на рекламите, информация за текущия баланс по сметката, както и секция за помощна информация.
Малък негатив е че не е помислено предварително при пускането на тази услуга за електронни фактури, но имам уверението на екипа, че се работи по върпоса.
Хареса ми, че обсъждайки тази ситуация от другата страна ме посрещна адекватна реакция с желание за развитие. Това разбира се е дребно неудобство, което е въпрос на време да се поправи.
Очарован съм от професионализма на сътрудника по реклама с когото уточнявахме специфични подробности.
Надявам се услугата да остане на клик. Да няма импресии.
Услугата Adwise за момента е много добра и я препоръчвам на всеки.

Искренно се надявам развититето на Adwise да избегне традиоционната за нашата страна тенденция да се разваля всяка услуга след добро начало.
Това се получава поради неясни за мен причини – алчност,лакомия,неадекватни решения, неграмотно отношение и др.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Интернет Услуги | Написано на 12.03.2010 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Един Коментар към “Интернет Реклама в Adwise”

  1. За това да се развиваш, Нетинфо, клиентите и Фактурите! | Магистрала НЕТ Каза:

    […] искам да отбележа, че като клиент на услугата за интернет реклама Adwise на Нетинфо съм изключително […]

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми