Кино Арена или Кока кола?
 

До миналата година горното изречение би имало “и” в средата.

Тази вечер решихме да гледаме “Чиракът на магьосника” с приятелите. Избрахме киното да е Арена. Преди филма направихме задължителния ритуал. Взехме си пуканки с кола.
Преди да започна да звуча като мрънкалник нека изредя положителните неща. Киното още се справя добре. Залите са чисти и големи, Филмът определено си заслужаваше.

Всъщност, като се замисля, всички минуси, които открих са свързани с щанда за пуканки пред залата. Първо, определено кризата е накарала киното да наеме хора, които се задоволяват с по-малки заплати – новите продавачи определено нямат шлифования (или секси) вид на хора които имат голям избор от работни места пред себе си 🙂
Цената на менюто кола+пуканки се е вдигнала. Но най-неприятното е, че това което продават като кола е реално леко овкусена газирана вода. Просто колата е толкова разредена, че се губи смисъла да бъде наричана с оригиналното й име.

Според мен големи компании като Кока Кола следят за интереса си и не биха искали отрицателната реклама, която киното им прави. Надявам се някой от който зависи договорът на киното с корпорацията да обърне внимание и да разследва случая.

Четете още от begeragus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения, Филми | Написано на 25.07.2010 от begeragus

 Етикети: , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми