Кисело мляко Кърнаре
 

кисело мляко КърнареКиселото мляко от мандра Кърнаре е едно от най-добрите на пазара в България. Много е добро като вкус и консистенция. Отлично сътношение между цена и качество.

Млякото от Кърнаре може да се намери в различни проценти. Обаче “черешката на тортата” е кисело мляко с пробиотик “Кърнаре плюс”. То е произведено с пробиотична закваска.

Киселото мляко съдържа жизнеспособни Lactobacillus bulgaricus (повече от 10 милиарда клетки в грам продукт). По този начин се подобрява стомашно-чревната флора. При редовна консумация цялата дейност на стомашно-чревния тракт се регулира и нормализира.

Ползвал съм Кърнаре плюс и за добавка към ястия. Също така и за приготвяне на десерти. Трябва да отбележа, че резултата е страхотен!

Може да се намери в Млекарница от Село.  Опитайте го, няма да съжалявате!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 06.06.2015 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми