Консерва “Скумрия закуска” FF вкус
 

4-7Като почитател на консерви с риба в соц. времето, когато те бяха наистина хубави реших да опитам Скумрия с доматен сос FF вкус и Скумрия закуска FF вкус. Въпросната марка може да се намери в магазини Фантастико.

Като начало цената ми се видя доста добра и се престраших да купя две консерви.

Няколко дена ги бях забравил, но в забързаното ежедневие една сутрин реших да опитам консервата Скумрия закуска. Е, разочарованието бе пълно – консервата натъпкана с доматено пюре и грах и само едно парченце (малко кръгче) риба скумрия. След няколко дни опитах и другата консерва Скумрия в доматено пюре, същата работа – основно доматено пюре и този път цели две парченца (кръгчета) скумрия.

И така приключих с марката FF вкус (ФФ вкус) по отношение на консервите. За другите неща от тази марка ще ги опитвам доста рядко, да не кажа никога.

И в заключение искам да посъветвам потребителите с особено внимание към марката FF вкус. Понякога, да не кажа винаги евтиното излиза скъпо.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 06.12.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми