Кръчмата “Старата липа” – машина на времето или как още сме в 1994-та!
 

кръчмата "Старата липа"Случката е интересна и се случи с мой приятел, която доказа, че пътуването във времето е възможно. Настоящата случка доказва как един човек може живее още в 1994-а година в мутренските времена.

Става дума за това, че моя приятел е бил изгонен от кръчмата “Старата Липа” в гр. София, която се намира на Бул. Христо Смирненски. Бил е изгонен защото е с колело?!

Ето и неговите думи:

Току-що бях изгонен от кръчмата “Старата липа” в София на бул. Христо Смирненски. Не знам колко много може да са причините за да те изгонят от кръчма, но що се отнася до мен, направиха го защото съм с колело!

Разговорът беше: 
– Махнете колелото, защото ще дойдат хора с костюми и не трябва да гледат колело!
Отговорих, но аз съм ваш клиент.
– вече не сте мой клиент, това е моя собственост. НАПУСНЕТЕ незабавно, защото ще го сритам това колело!

Тази случка е притеснителна за европейска България, както и за бизнеса като цяло.

Подобно отношение е недопустимо. Никакво уважение към клиентите и това, че те си оставят парите при тях и прекарват част от времето си на дадено място! Притеснителна е агресията и опит за нападение. Интересен пример от страна на собственика.

За разлика от това място със смехотворно отношение към клиентите, други заведения вече правят отстъпки за клиенти, дошли с колела!

В заключение пожелаваме приятни мигове в кръчмата “Старата Липа”, само не ходете с колело, за да не ви сритат. А ако желаете по-специално отношение може да си сложите и костюм (обаче пак да сте без колело).

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 06.06.2014 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми