Какво е вашето питие за лятото?

КРАВЕ КИСЕЛО МЛЯКО „ДОМЛЯН”
 

Един ден бях на пазар в “Карфур” в София. Озовах се на щандовете с кисело мляко. там един господин взе 6 кофички кисело мляко Домлян. За първи път виждах такава марка кисело мляко. След като поговорихме се оказа, че само такова мляко купува за вкъщи.

Намерих въпросното мляко и на по-удобно място в центъра в магазини Фантастико. След като взех няколко пъти кисело мляко Домлян първо впечатление ми направи, че като държа кофичката някак си е плътно съдържанието вътре. Като отворих кофичката се оказа, че млякото е плътно и няма вода и е с характерен мирис на кисело мляко.

На пръв поглед веднага ми хареса твърдата консистенция и липсата на вода. Важно е да отбележа, че на човек с проблеми със стомаха това мляко му понася.

На кофичката пише, че е без консерванти и с жива закваска. Аз това като потребител не мога да го преценя, но имайки предвид личния си опит и това, че понася на проблемен стомах може и да е така. За което много бих се радвал.

След като сложих малко захар в кофичката, и като не е разбъркано добре захарта не отива в цялото съдържание. Остатъка от млякото, което не е с захар сякаш е като нежен и мек сладолед. Като открих, че мога да ям млякото и без захар или с малко захар (сладко) го ям почти без нищо.

Много е леко за ядене и според мен е добро мляко. Съветвам всеки да опита и да си прецени. Но аз смених кисело мляко БорЧвор за кисело мляко Домлян и не съжалявам.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 06.02.2011 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !