Леща ”Наслада” от Izzi, никога повече!

Българският производител на хранителни продукти доколкото го има все повече се оплаква, че било трудно, че имало много голям внос и се подбивали цените и прочие. И изказвания от рода на това колко труд, консумативи и инвестиции били вложени. Да, хубаво, ама не разлагате атома….

Да не споменаваме непрестанните опити от малко да изкараме повече, блъскането на натриев глутамат навсякъде или пък Витамин Ц в хляба.

Та след като си закупих леща Наслада, производител Izzi се оказа, че почти 2/3 от съдържанието на плика не само не става за консумация, а и е опасно.

В частта, която не става за нищо бяха намерени мухлясали зрънца, камъчета и някакви други неща с незнаен произход.

Тази случка показва немарливост при бизнеса и производствените процеси и контрол, отношение към клиента и липса на уважение.

Аз спрях да купувам всичко с марка Izzi. А вие си решете сами.

Четете още от Theodorus

2 мнения за “Леща ”Наслада” от Izzi, никога повече!

  1. Имах същия проблем с леща на Izzi, купена от Фантастико – камънчета, пясък, кал …чистих повече от час. После падна голямото миене и все оставаше пясък на дъното. Същият проблем имах и с бисерен ориз Izzi. Абсолютно долнопробна марка!!!

  2. Аз пък съм доволен от фирмата! Земеделски производител съм, произвеждам леща и я продавам на IZZI. Само аз си знам колко са взискателни към качеството на стоката.Сигурен съм в техния професионализъм.
    Не коментирам факта, че напоследък нашите домакини дотам се разглезиха от голямото предлагане, че едва ли не искат от пакета – директно в тенджерара…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *