Магазин Технополис – монтаж у дома
 

Купих си готварска печка от Технополис в кв. Люлин (София). След като попитах се оказа, че се предлага услуга монтаж, но тя трябва да бъде заплатена предварително. Като всеки потребител се зарадвах на това улеснение и се реших на тази стъпка.

В уречения час бех вкъщи и търпеливо чаках. В уговорения час, абсолютно точно, техника се появи. Това което ми направи страхотно впечатление е че беше униформен.

След като му показах къде ще бъде уреда той сам предложи и свали необходимия бушон. Монтажът приключи за 30 минути. Като в него влезе проверка на контакта и леко притягане, кратки обяснения за ползването на уреда, поставяне на бушона на място и малка демонстрация на основните функции.

В заключение искам да отбележа, че тази услуга за мен е нова и мина успешно в моя случай.

Ако искате да сте информирани за други страхотни възможности се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Битови Уреди, Сервизно Обслужване | Написано на 31.03.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми