Макарони, спагети от Загария АД
 

Вече няколко пъти си обещавам да не купувам макарони, спагети и други подобни българско производство. Обаче поради ред причини този път ми се наложи да закупя български къси макарони, които са производство на Загария АД, гр.Стара Загора.

Започнах да варя макароните (не правя за пръв път макарони). След като се свариха макароните, ми направи впечатление, че те се слепиха все едно са залепени с лепило. Другото интересно нещо, което се получи е че макароните се сцепиха по дължина. По никакъв начин не запазиха целостта си.

Също така при консумация лепнат и човек има чувството, че яде дъвка. Ако потребителя настоява да яде макароните варени, има хубава новина. Новината е, че аромата и вкуса с помощта на малко кетчуп и подправки става различен по желание на всеки. И все пак се ядат.

Поради гореописаните факти се наложи да изпека на фурна макароните с обилно количество захар, яйца и мляко. След като се изпекоха даже стават за ядене. Имат и хубав вид с лек карамелен загар.

За пореден път се разочаровах от макарони, българско производство. И за пореден път се убедих, че евтиното излиза скъпо.

Едно малко отклонение. Направих си труда да потърся в Интернет малко информация за въпросната фирма и нейните продукти. Открих много добре поднесена рекламна информация.

Тъй като съм почитател на италианските спагети, макарони с  марка Barilla, и след като видях интересна картинка за продукти на фирма Загария АД реших да сложа картинка на продукти Barilla и продукти на гореспоманатата фирма с марката Загарила (тук се усмихвам широооко). С това типично българско изпълнение тази марка поражда много хумористични аналогии.

zagarilaНа картинката вляво са продукти българско изпълнение с марката Загарила на Загария АД.

barillaПо долу е изображение на продукти с марка Barilla.

Всеки може да открие интересни неща при сравнение на двете изображения.

И така в заключение нека всеки си реши дали да консумира тези продукти или пък да избере друга алтернатива.

Аз лично направих своя избор за подобен род продукти.

Едно малко отклонение.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 23.04.2010 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми