Матрак или Дюшек – Удобният начин за спане от Свежен!
 

На пазара има много решения за матрак. Фирми и марки много! Реклами още повече :). Всеки има предимства и недостатъци.

У нас в България все още като основен критерий се взима цената и едва след това идват другите характеристики на продукт или услуга. Не всеки може да си позволи матрак за 1000 или 2000 лева.

Другият най-важен момент след цената е удобството и комфорта. За всеки човек е строго индивидуално усещането при ползването на матрак или дюшек. Виждал съм хора на които не са удобни и най-високите класове продукти с Н на брой екстри и за безбожни цени :). Просто не им върши работа.

След известно проучване и в комбинация с ограничен бюджет за избор на матрак или дюшек се спрях на директен производител на матраци, дюшеци, хавлиени изделия и домашен текстил Свежен ЕООД. удобен матрак за спане

Първият контакт бе изключително лек и отношението на г-н Христо Иванов (Управителя) много ми допадна и реших да му се доверя. Изпратих по електронната поща любителски направена скица с размери по този начин.

След получаването на размерите се консултирах по телефона относно избора на материалите и се уточнихме да бъде един слой дунапрен с плътност 29, отгоре покриващ мемори слой от латекс с дебелина 7 сантиметра и накраят всичко в калъф от памучно хасе и база вата. Калъфът има цип и може да се пере регулярно.

калъф за матракПоръчката бе изпълнена бързо и стегнато и ми бе доставена на адрес от куриерска фирма Еконт. Цената на поръчката по мои размери с доставка бе 170 лева, което и ми бе желанието.

Бях очарован от старателно опакованата пратка, която бе при мен чиста и без повреди.

Този матрак се ползва от човек с проблеми в гърба, който сподели изключителното си задоволство от продукта.

Така че искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, Христо!

домашен текстил

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Продукти | Написано на 19.06.2012 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми