Медицински Пластир Cansin
 

медицински пластир - лейкопластВ сегашните условия на криза българина винаги търси евтиното. А може би винаги е търсил. Според мен даже е национална черта.

И така наложи ми се покрай грижи за болен човек да взимам малко по-големи количества медицински пластир, или иначе казано лейкопласт. Поради финансови причини се спрях на медицински пластир Cansin, турско производство на доста ниска цена.

Сметките ми се оказаха криви.

Когато се направи превръзка лепилото избива отгоре и се получава ефект като от шкурка. Силното дразнене предизвиква кошмарни реакции на кожата. Също така самото лепило е много силно и предизвиква алергични реакции на кожата. Много трудно се подмения превръзка направена с него, когато се налага.

Опитах се да го ползвам като изолирбанд за битови нужди. Тук също се появи проблем с избиване на лепило, и цялото залепено място става гладко като огледало от избилото лепило в комбнация с текстилното покритие.

Убедих се че за нищо не става и се наложи да изхвърля всичките купени ролки.

За пореден път се убедих, вече евтиното излиза скъпо.

В никакъв случай не препоръчвам да се купува.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Продукти | Написано на 16.04.2010 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми