Какво е вашето питие за лятото?

Mp3 плейър Samsung YP-U3J (review)
 

Samsung YP-U3J2

Преди известно време си купих mp3 плейър Samsung YP-U3J от Техномаркет в София. Плейърът има радио с rds, диктофон и възможност за зареждане през USB. За радиото могат да се запаметят списък със радиостанции за бърз достъп. Има възможност за огранизация в албуми, плейлисти. Могат да се възпроизвеждат mp3, wma, ogg и asf файлове. Също така се поддържа и Auto Mood Playlist. Като екстра има пластмасова щипка. Дотук обаче с хубавата страна на медала.

Най-неприятното нещо е това, че няма възможност да се ползва като обикновенно USB и да се прехвърлят файловете направо без специализиран софтуер (в случая EmoDio). Преинсталирах няколко пъти Windows XP и всеки път, когато съм искал да ползвам плейъра винаги е имало проблеми.
За момента го ползвам като радио, докато не изнамеря някакво решение.
В заключение не го препоръчвам на никого.

Ако искате да научавате за нови отзиви се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Продукти | Написано на 23.08.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !