Пазаруване онлайн на книги от BOOKTRADING
 

Миналата седмица си харесах книгата на Петко Бочаров с заглавие “Картини от три Българии”. Потърсих из родния Интернет откъде мога да си я закупя онлайн с доставка до вкъщи. След дълго търсене попаднах на сайта на BOOKTRADING – www.booktrading.bg.
Искам да споделя опита си от направената покупка. За да съм точен, това ми беше първата покупка на книга онлайн. Много ми харесаха ценовите условия, както и разумните цени на доставка. Също много ми допадна, че се обадиха по телефона да ми потвърдят поръчката. Интересен момент е че ги помолих да ми доставят книгата до 12 часа на обяд в определен ден от тях и това се спази, което много ме радва. Спести ми време.
Като минус мога да отбележа това че не получих потвърждение по електронната поща.
Като цяло ще си купувам пак оттам.
В заключение искам да отбележа, че направих запитване по ел. поща за едно заглавие и ми отговориха доста бързо и най-важното любезно (нещо нетипично за българските електронни магазини).
Препоръчвам ги много, и всеки ако реши да пазарува книги онлайн може да се обърне към тях.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Култура | Написано на 01.03.2010 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми