Пиано Бар “Magnito Grande”-подлеза на НДК
 

Един вторник отидох с компания да се насладя на руска вечер с група Грамофон. Не бях ходил по-рано в Magnito Grande. Само гледах реклами навсякъде.

И така първите впечатления. На влизане ни пресрещна “салонен управител” (в кавички защото според мен в България нивото на обслужване е много под нулевото), който ни попита колко човека сме и ни настани.

Тук ще си позволя едно лирично отклонение. Като клиент ненавиждам да ме пресрещат на входовете на “заведения на ниво” (в кавички поради същите причини както обслужването) така наречените салонни управители. Както винаги им казвам – Аз съм голям човек и мога да си харесам място. И като клиент имам право на този избор.

Продължаваме нататък. След като ни настаниха си поръчахме кой каквото душа му искаше (цените са като за заведение на “ниво” в България).

Група Грамофон се представи блестящо. На мен много ми хареса наистина. С едно малко или пък не толкова малко но. Там имаше един господин със смокинг, който явно имаше повод ( но в заведението имаше и други клиенти) и в един момент заприлича като сценка от мафиотски филм. Групата започна едни поздрави, едно лично отношение, сякаш нямаше други клиенти. Общо взето взех дас е чуствам насред частно парти и атмосферата не ни понесе и поискахме сметката.

Донесоха ни сметката след прилично чакане. И се оказа, че общата сметка имаше 15 лева ресто. За което ресто н-ската сервитьорка на крехка възраст около 20 год. се направи на разсеяна. След около половин час си го поискахме сами и го получихме с кисела физиономия.

Лично аз на това място няма да стъпя като клиент и не бих го препоръчал на никого. Колкото до група Грамофон, когато гидават по телевизия 7 дни мога да си ги гледам на спокойствие.

Ако искате да сте в течение за други кофти заведения се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 11.05.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми