Какво е вашето питие за лятото?

Пинджур на Вега Стар
 

Пинджур от Вега СтарПреди години на едно изложение Произведено в България, което се провежда в гр.София в НДК. Попаднах случайно на щанда на Вега Стар поради голямата опашка и глъчка, която го заобикаляше. Оказа се че има специални цени за изложението и хората буквално разграбваха стоката.

Реших и аз да опитам няколко продукта. Между тях беше и въпросния Пинджур. Ще дам малко информация.

Пинджурът е традиоционно македонско ястие. То може да бъде като гарнитура или като предястие. Прилича малко на френския рататуй. Съдържа домати, патладжани, чушки, чесън, олио и оцет.

Вариантът на пинджур изпълнен от Вега Стар е изключително добър. Особенно удобен е за готвене в днешното забързано време. Много лесно се добавя към бъркани яйца и други ястия. Прекрасна добавка за миш маш.

Качеството на готовия пинджур е много добро и винаги когато мога си взимам поне по 1 буркан. Харесва ми, че Вега Стар не са спестили от продукти, нито са занижили качеството през годините. Също така е удобно наличието на 2 разфасовки370 мл. и 720 мл.

Другото хубаво нещо е че 70% от продукцията на фирмата е за износ. Хубаво е защото има обективна причина за поддържане на качеството. Това помага да се избегне старата българска традиция за разваляне на качеството и пестене след като клиентите научат даден артикул.

Препоръчвам на всеки да опита. Много е удобен за бързо готвене и придава друг вкус на ястията.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 21.03.2010 от Theodorus

 Етикети: , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !