Какво е вашето питие за лятото?

Почистване на килими от Компания за услуги НОВА
 

Компания за услуги НОВА - Почистване на офиси, магазини, хотели. Почистване на домове. Почистване на килими. Почистване на прозорци, меки и твърди настилки. Строително-ремонтни дейности.

В последно време реших да си облекча малко работата по домашно почистване. По този повод поразпитах приятели и познати, и ми препоръчаха Компания за услуги НОВА. И предишния път и сега дойдоха от вкъщи и взеха килима. Начинът на работа е следния – когато се взима килима, се взима от самия апартамент и го свалят долу. При получаване го качват горе. Качването става при опис (дали има асансьор или не). Също така има и малка такса, което според мен е правилно.

Важна подробност е че при получаване на килима след пране хората се обаждат за уточнение на време и ден на получаване. Тази координация я има в мноого мааалко фирми у нас. Освен това действат много експедитивно. Казаха ми че за около седмица ще е готов а ми го доставиха след 4 дни, което е много добре и ми помага да си направя плановете по-добре!

Много ми харесва възможността да се достави климиа след пране и в почивни дни – събота и неделя!  Това специално за мен е много удобно.

По отношение на самото пране. Просто нямам думи! Килимът стана като нов и направо светна! Шарките му се виждат с пълната си красота.

Колкото до цената – за мен тя е повече от приемлива!

И така в заключение мога да кажа, че приятелите, които ми препоръчаха тази фирма не ме подведоха и мога да препоръчам на всеки, който желае да си пере килимите “Компания за услуги НОВА“.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Услуги | Написано на 15.08.2010 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !