Какво е вашето питие за лятото?

Почистване с препарат Perilis Spot Cleaner
 

Perilis Spot CleanerПри проблем с упорити петна опитах няколко препарата, които обаче исках да са в определен ценови клас. Те не ми помогнаха. Продавачът в магазина ми препоръча непознат препрат на приемлива цена. Така се озовах с една опаковка Perilis Spot Cleaner от 330мл.

Според упътването е необходимо всяко от петната да се намаже с препарата и след няколко минути да се изплакне обилно в вода.

И наистина след няколко минути упоритите петна бяха изчезнали. В допълнение най-хубавото е че захабяването също изчезна.

Важно е да се отбележи, че преди да се опитате да ползвате Perilis Spot Cleaner, а и който и да е друг препарат задължително се опитва на скрито място на дрехата влянието на препарата. По този начин ще спестите повреда на материята и ще удължите живота на дрехата.

Ако сте решили да ползвате услугите на химическо чистене за избрана дреха и има петна. Преди да дадете дрехата я третирайте с препарата, изплакнете обилно и изсушете и едва тогава може да се приложи хинмическо чистене.

Този продукт в комбинация от цена и качество е изключително достъпен за ползване в домашни условия.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Дрехи, Продукти | Написано на 20.01.2013 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

2 коментара към “Почистване с препарат Perilis Spot Cleaner”

  1. Химическо Чистене СЕНК А СЕК /5aSec/ в българско изпълнение! | Магистрала НЕТ Каза:

    […] За първи тест взех Вениш (малко пликченце) и Perilis Spot Cleaner българско производство. Всеки от препаратите бе на […]

  2. Как да изчистим петна от латекс по дрехите! | Магистрала НЕТ Каза:

    […] бях споменал за Перилис (Perilis Spot Cleaner) в един предишен мой материал по повод на почиствнето […]

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми