Поправка на куфар в София

Както вече писах по-рано след опита за кражба на софийското летище и повреда на багаж, куфара бе успешно поправен.

След като открих в Интернет ателието за поправки и ремонт на куфари и кожени якета в София занесох куфар за поправка.

Хареса ми много качеството на поправката и отношението на човека. Изслуша ме внимателно и със същото внимание прегледа повредата на куфара.

Също така имах желание да се поправи куфара в сравнително кратък срок поради обективни причини. Намери се начин това да стане.

Важно нещо, което ми показаха е сменен цип на кожено яке. Толкова добре бе направена смяната ципа, че първоначално не разбрах какво ми се показва.

До самото Ателие за Поправка на Куфари се намира и Ателие за Шивашки Услуги.

Ателието за Поправка на Куфари се намира в град София, жк. Бели Брези, в прохода между блокове 34 и 35. Влиза от страна на бул. Гоце Делчев.

Ако ви се наложи да поправите куфар или яке ви препоръчвам ателието. Аз лично съм много доволен.

Ще видим какво ще се получи при следващото пътуване и какво ще остане от куфара (може би само дръжката :)).

Четете още от Theodorus

11 мнения за “Поправка на куфар в София

  1. Да, и при това доста качествено и в срок! Може да се разчита на човека!

  2. Когато отношението на човека срещу теб е добро на каквато и длъжност да е ще изпълняваш тези неща при проверка, но ако е някой арогантен и си позволява всичко вече спокойно може да ви полази по нервичките….”Хареса ми много качеството на поправката и отношението на човека. Изслуша ме внимателно и със същото внимание прегледа повредата на куфара.;…” ето този случай за жалост е рядко срещано явление както го описваш.На никой не му е приятно да му ровят по багажа, на мен на скоро бяха тръгнали да ми изсипват всичко на една маса, е доста е жестоко.

  3. Благодаря за препоръката! След като я четох отидох в сервиза и оставих куфара си за спешна поправка. Но сега майстора явно е забравил да ми званне и няма как да се свъвжа с него за да знам, дали ремонта ще стане на време. Моля, публикувайте и номера му или ми го пишете на [email protected]!! Благодаря!

    1. Нямаме представа за телефона. Може би е по-добре да се мине на място.

  4. куфара е с колелца и дръжка за дърпане нея я счупиха на летището може ли да се поправи

  5. И аз питам за същото като Вили,на летището като си взех куфара дръжката за дърпане ми остана в ръката.Тъй като е втори случай за мен питам може ли да се поправи!?

  6. Не знам тези хвалебствия за кого са, но ателието на бул.Гоце Делчев държи куфара ми вече близо една година. Нямам никакви съмнения, че всеки път ме лъжат и вече ги подозирам, че искат да се откажа, да им оставя куфара и те да го ползват като материал за други куфари, без разбира се да ми платят нещо. Освен това оставих и капаро. Не ходете в ателието на бул.”Гоце Делчев”, за да не бъдете лъгани цяла година.

  7. По-добре си купувайте евтини куфари от Илиянци и като ги счупят не ги давайте на ремонт. По-евтино ще ви излезе.

  8. За ателието мога да кажа само хубави неща – изключително професионално отношение, коректност, добре свършена работа.. А за контакти – на самите бележки, които издават за дадено изделие, си има телефон 0988812828.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *