Прахосмукачка KARCHER A 2004
 

Прахосмукачка Karcher А 2004

Бих искал да споделя моя опит с продукт от марката KARCHER. Имал съм руска прахосмукачка Тайфун, а и след това Taurus. Един от основните ми критерии при търсене на прахосмукачка за битови цели е да има постоянен контейнер за отпадъци или да е с комбинирано действие – тобрички и контейнер.

Тъй като руската прахосмукачка поостаря потърсих нова с марката Taurus, заради възможността за работа с постоянен контейнер и хартиени торбички. От нея не съм доволен. След това потърсих ново решение на въпроса.

След разпитване на приятели и познати се оказа, че в магазин Практикер се продават прахосмукчаки KARCHER. След като поогледах консумативите и самия уред се реших на стъпката да направя покупката. Цената от 17лв. за 5 торбички не ме спря.

Останах приятно изненадан от това че цялата прахосмукачка е с пластмасов корпус и е сравнително лека. Уредът се държи стабилно от 4 сравнително големи и масивни колелца, който позволяват изключителна маневреност.

Друго предимство е че тръбите са направени от стабилна и качествена пластмаса, която позволява измивване след работа и по-лесно отпушване при възникнал проблем.

Този модел работи основно с торбички, които са направени от качествена хартия и са с голям обем. Това позволява за домашни цели да се извършат няколко почиствания с една торбичка преди да се наложи смяна.

В случай, че се наложи може да се изчисти олио или течни масла след като се махне торбичката.

Големият филтър спомага за надеждна защита на двигателя. Също така долната част на двигателя е монолитен блок, което спомага за защита от запрашаване.

Друга интересна възможност е чрез допълнителен метален контейнер да се чистят камини.

Основния и недостатък е това че е доста шумна, но пък това би било едно доказтелство че вие днес почиствате.

Това което много ми хареса е управлението на самия уред – чрез 2 копчета включване и изключване. Няма степени, еквалайзери и др.

Според мен тази прахосмукачка е добра за домашни цели и горещо я препоръчвам.

Ако искате да сте в течение за други страхотни прахосмукачки се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Битови Уреди | Написано на 29.03.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

2 коментара към “Прахосмукачка KARCHER A 2004”

  1. Ани Каза:

    Здравей,пиша ти в връзка с Керхер прахосмукачката аз имам същата,но ми е много трудно да намеря торбички за нея да знаеш от кой магазин да си закупя?!

  2. Theodorus Каза:

    Здрасти, редовно си ги купувам от Синята Лафка (Практикер) ;)!

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми