Какво е вашето питие за лятото?

Няколко причини за Освобождение от Мобилтелско Иго
 

Ето, три месеца как иде края на игото дълго.

Десет години ни вопъл, ни стон!

Десет години надежда една!

За по-добри услуги, цени и дума добра!

Но, неее Компанията реши!

Всички сте роби!!!

Ще прекратим, когато кажа АЗ! Млък!

Право нямате, Добрева каза! Аз-а замря! Ни дума, ни стон!

Чисто, е чисто, Врабчева каза! Фактурите … , верни … , коректни….

Няма ни цифра, ни буква накриво!

А то стана какво?! …. Всичко на кино!

/Измислено от 10 годишно вдъхновение на изпроводяк, лично от мен за около 2 минути/

Този малък творчески импулс го посвещавам на хилядите потърпевши, знайни и незнайни, които са изгубили, време пари и нерви. Паднали или спечелили в неравната борба с поробителя. ПОКЛОН!

Като за начало при всичките случки Мобилтел леко се бъзикат с клиентите си. Това както обичам да казвам е положително, но не и за клиента!

И така моите основни причини са няколко, като на първо място класирам “обучението на консултантите” в бизнес центровете и на звезда осем осем (*88) как да се отнасят с клиентите. В посочения линк можете да видите малка част от похватите, които се използват за да ви задържат. Като лично станах жертва на този с предлагането на повече примамливи отстъпки или нов тарифен план. А реално се бях засилил да прекратявам договор миналата година. Не се и усетих как преподписах! Та съм го изпитал на собствен гръб.

От преди доста години се носеха слухове за така наречените “скрити тарифни планове и скрити опции”.  С годините на различни хора, както и на мен са ми отправяни предложения, които ги няма официално никъде посочени от Мобилтел.

Независимо какво и как се предложи от компания като Мобилтел, тя вече е тотално дискредитирана. Каквато и мимикрия да се опита няма да се получи. Клиентът вече не е този от преди 2-3 години. Или както казват старите хора вълкът козината си мени, но нрава не. Дали ни предлагат Bob или Фасул, ни го предлагат едни и същи. Но ефекта и от двете е винаги еднакъв :).

То поне като се събират разни служители на Мобилтел в Експо Центъра в зала 6 поне да бяха свършили нещо смислено. Ама нейсе!

Друга причина е че като Клиент или роб на мобилния оператор Мобилтел аз нямам никакви права, освен да плащам. Те и другите компании не са цвете за мирисане. Но да си клиент на мобилен оператор като Мобилтел е геройство, сравнимо с Давид и Голиат. Само дето в този случай Голиат все печели. И в допълнение с абдикацията на държавата спасение няма.

Хубава причина е Номерът с Кредитния Лимит – просто бисер на бисерите или както се казва брилянт сред диаманти. 10 годишна практика и изведнъж ХОП нямаа. Не било услуга, било пожелателно и прочие хубави приказки. Но иначе като се надвиши се спират изходящите обаждания!

И като допълнение към отношението във време на криза просто е недопустимо да се даде на кредитна фирма даден потребител за 150-на лева БЕЗ да се дискутира проблема или да се предложи погасителен план. Но може би ще кажете бизнесът си е бизнес. И е така. Но  в бизнеса е важно и отношението. В него винаги има 2 страни, при това равнопоставени. Така че неадекватното отношение е още една причина.

В посочените линкове към материали можете да видите другите причини, които натежават в полза на Освобождението от Мобилтелско Иго.

И в заключение най-новия им бисер. На изключен телефон, със спрени изходящи повиквания /от 2 месеца/ за месец Декември 2011 сега получавам сметка от 21.00 лева. И най-забавното е че има посочени 5 разговора. А са водени само 2 и то в група Семейство и Приятели! Да не говорим за липсата на отстъпката, която е договорена с точки от МТел Клуб.

Е нищо! Малко остана! Вижда му се края!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Услуги | Написано на 19.01.2012 от Theodorus

 Етикети: , , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

2 коментара към “Няколко причини за Освобождение от Мобилтелско Иго”

 1. Teri Каза:

  Ох,трудно е с Мобилтел… Свикнали са да са монополисти, а другите операторите не успяват да ги накарат да се притеснят.
  Стихотворението е чудесно! Дано ги накара да се замислят… но едва ли.

 2. Жоро Каза:

  Не знам дали е трудно или не. Знам, че са минали всякакви граници и не ми е ясно защо държавата абдикира и не поема отговорност.

  За мен тази фирма Мобилтел незабавно трябва да бъде затворена и разследвана.

  Да не говорим, че трябва да връщат пари и да се изплащат обезщетения на потребители за морални и финансови щети!

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !