Какво е вашето питие за лятото?

Прясно и кисело мляко Нашенско
 

прясно мляко и кисело мляко НашенскоОтскоро разбрах за прясно мляко Нашенско, което открих в Млекарница от Село основно купувам от него. За разлика от Верея например, която е бюджетен избор прясно мляко Нашенско е на светлинни години напред.

Цената на прясното мляко Нашенско е по-ниска от другите пресни млека като Верея, а качеството е много различно. Нашенско е наистина мляко и като вкус и като консистенция.

Много удобна е опаковката във вид на бутилка. При пряка консумация млякото е страхотно на вкус и като консистенция. Усеща се, че е хомогенно и плътно, а не воднисто.

Ако например направите сладкиш, крем или ястие разликата е огромна. Стават наистина страхотни нещата.

Другото, което много ми допада, че мога да разчитам да купувам прясното мляко в срок на годност и свежо всяка седмица.

Разбира се и кисело мляко Нашенско е страхотно като консистенция. Ако например го сравним с Верея, На баба и други продукти то пак е много преди масовите марки.

Консистенцията на киселото мляко в зависимост от процента не се променя. Тоест и ниския процент си държи консистенция и вид на кисело мляко. Освен това като се отвори кофичката няма вода, както много други популярни марки. 🙂

На вкус прясното и киселото мляко са много добри и ви съветвам да ги опитате.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 04.06.2015 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми