Репортаж на Btv след статия в Магистрала.НЕТ
 

След публикация в Магистрала.НЕТ бе направен репортаж от БиТиВи с тема “Шофьор грубиян тормози пътници в столичния градски транспорт“. Репортажът можете да видите на този адрес. Радваме се че публичността даде резултат.

Екипът на Магистрала.НЕТ е на мнение, че сигналите нямат ефект и вече е останал единствения и правилен начин, а именно публично достояние на конкретен случай от държавна или частна организация. Също така сме на мнение, че наличието на даден случай е отговорност на конкретната организация.

И не на последно място се надяваме, че при подбора на шофьори ще се предприеме и обученние по етика на пътя, което според нас е задължително да се включи във всеки шофьорски курс.

Също така се надяваме да се вдигне качеството на обслужване по автобусна линия 84 в гр. София.

Считаме, че единствено по този начин частни и държавни организации ще бъдат принудени да спазват правила, закони и пазарни принципи.

Официално благодарим на нашите потребители за стойностните и навременни материали.

Официално благодарим и на екипа на БиТиВи и всички онлайн медии отразили материала.

Бихме искали да ви напомним да споделяте случаи с колкото се може повече хора, медии и прочие. Само това е начина чрез излагане на показ за развитите. Друг начин у нас няма.

С Уважение Екипът на Магистрала НЕТ

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Услуги | Написано на 01.09.2010 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми