Ресторант “Манастирска Магерница”
 

В далечната 2003-та година по служебен повод попаднах в ресторант Манастирска Магерница в гр.София, ул. Хан Аспарух 67.

Ресторантът се помещава в стара къща от преди 9-ти Септември 1944год. Дворът е разделен на 2 части – за летен сезон (лятна градина), зимен сезон (зимна градина). Атмосферата навсякъде е автентична с много стари предмети. Впечатление прави това че навсякъде по масите покривките са ленени, бели и чисти.

Много ми е приятно когато ме посрещнат вежливо на входа, за да ме настанят без да го има досадното препречване на входа с въпроса “Колко човека сте?”.

За добре дошъл поднасят на масата топла и дъхава питка с градинска чубрица.

Менюто предтавлява сбор от стари български манастирски рецепти от различни крайща на България и има избор за всеки вкус. Всяко ястие е приготвено с високо качество.

Хубаво е че обслужването е на ниво. Не се налага да гониш сервитьора за допълнителна поръчка или пък да чакаш дълго за да се уреди сметката.

Друго хубаво нещо е че когато заведението е пълно съм си взимал храна за вкъщи и мога да се насладя на ястията в домашна обстановка.

Въобще комбинацията от атмосфера, обслужване и прекрасната кухня  правят ресторант Манастирска Магерница прдпочитано от мен място за делови и лични срещи.

Ако искате да сте информирани за други страхотни заведения се абонирайте горе вдясно.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 24.05.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми