Какво е вашето питие за лятото?

Ресторант “Туканъ” в София
 

toucan-restaurant-logo-enТази вечер за първи път посетих ресторантТуканъ“. Ресторантът се намира срещу хотелХемус” в гр.София на ул.„Св. Наум” 1.

Хубаво впечатление ни направи, че с влизането ни посрещна служителка, която с ненатрапващ се тон ни въведе с въпроса дали сме пушачи или не. След като уточнихме, че не сме служителката реагира светкавично, като обясни, че се освобождава маса за непушачи и ни помоли да изчакаме.

Професионалното отношение не спря дотук. Докато изчаквахме ни бе донесено менюто. Избраните напитки бяха донесени много бързо масата се освободи и всичко поръчано до момента ни бе пренесено от служителката на новата маса. Много ни хареса това отношение, което в днешно време е много ряко срещано.

Много ни хареса уютната ретро обстановка и чистотата. Наистина чисто. Отидох да си измия ръцете в тоалетната, която за мое учудване бе чиста за разлика примерно от Кривото на Софийския Университет (където е адски мърляво).

Аз лично си поръчах спагети Карбонара и Яндзъ (специалитет с пилешки крилца). Успях да опитам и равиоли Татко Карло. Тези ястия бяха превъзходно приготвени! Съветвам всеки да ги опита. За десерт хапнахме крем Аляска. Кремът имаше лек и приятен вкус. Него също съветвам да се опита!

Най-много ме впечатлиха обслужването и кухнята на заведението. Горещо го препоръчвам за всякакви поводи.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 16.10.2009 от Theodorus

 Етикети: , , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !