Притеснявате се от ръст или тегло? Тогава ще ви помогне вашата чанта
 

дамска чанта

Всички дами са свикнали да използват дамски чанти за различни поводи, като те са незаменими партньори, независимо дали дамата излиза на разходка в парка, офис среща или на бар.

В една дамска чанта могат да се съберат различни принадлежности, които са необходими за различните поводи. Изобилието от дамски чанти в интернет е огромно и главозамайващо, като много лесно могат да бъдат закупени различни дамски чанти онлайн, които на всичко отгоре спадат в категорията дамски чанти на ниски цени. Всичко това е добре и пести време, в случай, че не сте от госпожиците, които искат да прекарат умишлено времето си в търговския център в търсене на подходящи чанти. Знаете ли как обаче да изберете подходящата за вас чанта? Оказва се, че чантите могат да скрият някой ваши недостатъци, като ръст или тегло. В случай, че това ви тормози и искате да го скриете разбира се.

Ако сте ниска, то вариантите пред вас са да се качите на високи токчета или пък да изберете огромна и обемиста чанта. Важно е обаче да не залагате на чанти с дълги дръжки, защото те визуално правят фигурата ви още по-малка. Друго важно е да не избирате чанта, която е широка, защото ефекта би бил обратния.
Безформените чанти, както и чантите с кръгла форма са повече от идеални, в случай, че сте висока, но слаба. Ако пък просто сте висока дама, то е добре да избягвате чанти с къси дръжки. Дамски чанти с една дръжка тип полумесец са за вас.

Ако имате проблеми с килограмите и сте закръглена, то малките чанти без дръжки в ръцете ви няма да ви помогнат и общото усещане, ще е, че сте напълняла повече. В такива случай избирайте правоъгълни дамски чанти, както и чанти във средни размери.

Като цяло е важно да избирате чанти, които да са противоположни на вас самата.

Четете още от teddyn1


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Дрехи | Написано на 18.07.2016 от teddyn1

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Comments are closed.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми