Какво е вашето питие за лятото?

Сладкарница “Лагуна” в София
 

lagunaОткакто научих за сладкарницата с екзотичното име “Лагуна” станах неин почитател. Хубавото е че е голямо заведение и има много места. Обаче все по-често всичко е заето.

На първо място ми харесва много атмосферата. Наистина човек има чуството, че се намира на брега на лагуна. Когато се погледне от горния етаж все едно пред теб се открива джунгла. Обаче, когато се погледне от зимната градина сякаш има пещери обкичени с рапани и морски звезди. Между другото голяма част от тях са направени като лампи. Друго което ми допада е наличието на диванчета, където човек може да се отпусне и наслади на различни специалитети.

Зимната градина има малко фонтанче и мостче и наистина човек се чуства като на почивка.

Тук всичко от кухнята е прекрасно. Има солено и сладко така че ще се спра на нещата, които ми допадат повече. От солените неща съм опитвал солени палачинки, суши и картофи по гръцки. От сладките неща съм опитвал почти всики торти и мелби, но най-много харесвам сладоледения омлет.
Понеже алкохол не употребявам предпочитам безалкохолните коктейли, като любимият ми е Fusion. Той е наистина изкушение с уникален вкус!

Обслужването е сравнително добро, но има още какво да се желае. Може би ако минат някакво обучение персонала. Радвам се обаче, че вече няма салонен управител, който да ме пресреща и да ми обяснява аз къде ще седна. Това е много досадно и никак не го харесвам.

Накрая съветвам всеки да опита мястото, когато има възможност и разбира се ако има места.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 19.10.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !