Какво е вашето питие за лятото?

Сладоледена къща “Стената” в Пловдив
 

3-ice-creamОт години слушам за невероятните мелби на Стената в град Пловдив.  Преди 4 години за първи път ме заведоха и останах много доволен. Това малко и уютно заведение в Пловдив ми напомни за времето когато в София имахме сладкарница Магура с прекрасни мелби, шейкове и други. Събота и неделя в Магурата не можеше да се намери място и непрекъснато имаше опашка.

Интересен бе начина по който научих за тези прочути сладоледи. Тъй като аз съм от София и разбрах, че много хора си правят екскурзия за 1 ден до Пловдив с основна идея за пазар и задължително посещение на Стената за да се насладят на прочутите мелби.

Онзи ден в събота пак похапнах от тези прекрасни мелби и с удоволствие мога да кажа, че качеството ит 2005-та година насам се поддържа. Другото, което ми направи впечатление е че не се пести от консумативи и все още ти носят избрания сладолед на масата. Интересно подобрение е бързината с която се изпълняват поръчките. Заведението бе почти пълно а в рамките на 15-на минути всички бяха получили поръчките си.

Тъйа като деня беше прекрасен мислех, че трудно ще се намери място но пък намерихме! Мислех да предложа да се разшири по някакъв начин, обаче няма смисъл. Дано не се развали и качеството на самите мелби!

Според мен си заслужава цената за предлаганото качество.

На мен любимите ми мелби са Шоколадов Граал, Пауново Око и Мелба Стената.

Почитателите на сладоледа ще останат приятно изненадани след посещение и похапване на мелба на стената.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Заведения | Написано на 12.10.2009 от Theodorus

 Етикети: , , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми