Слушалки Turbo-X
 

Слушалките на Turbo-X за 12 лв

Не си купувайте!

Аз си знаех, че купуването на евтини слушалки си е чиста загуба… но тези Turbo-X са най-лошото, което съм виждал до сега.

В кутийката изглеждаха добре… но още при ваденето им паднаха капачетата при тези сгъвки горе. Самите те (сгъвките) са направени от метал, който е жълтеникав (може би тръгнал да ръждясва) и също се крепят на магия (някакво болтче, като за слънчеви очила).

Говорителчетата се завъртат на 90 градуса, по една пластмасова ос – познайте колко пъти ги завъртях преди да се счупи – около 10тина!

Има и още – тези “прекрасни” дунапренчета в горната част на рамката, които се виждат и на снимкита – може би служещи да прилепнат към главата или по някакъв начин да създават усещане за мекота – нищо подобно – благодарение на тях, нито рамката прилепва, нито пък те са меки… създава се усещане, че са ви закрепили 2 отделни пръчки на главата ви и трябва да балансирате за да не паднат.

Не си купувайте!

Четете още от Yabulka


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Слушалки | Написано на 02.04.2009 от Yabulka

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Comments are closed.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми