Какво е вашето питие за лятото?

TimeScape ми предложи това пътуване във времето!
 

TimeScapeБили ли сте в Древен Египет?

Не, нали? Е, аз пък бях – TimeScape ми предложи това пътуване във времето, а и не само – предизвика ме да се измъкна от храма на Анубис!

TimeScape се намира в близост до Пловдивския университет – първата загадка е да се открие, тъй като е в тухлена сграда, а кой очаква да намери Египет в тухлена сграда в сърцето на Пловдив? Но има подсказка – табелата TimeScape на оградата.

И така, аз и тримата ми съотборника се срещнахме със собственика, който беше изключително приветлив и отзивчив – посрещаше с готовност всеки наш въпрос.

Бяхме на екскурзия в древноегипетски храм, когато забелязахме процеп в стената – естествено се вмъкнахме и се озовахме в мистериозно помещение, от което изход нямаше. Един-единствен слънчев лъч раздираше непрогледния мрак… Забавлението започна!TimeScape изглед

След малко стаята се освети от скрити факли и бе изрисувана с йероглифи, всяка подсказка беше красиво гравирана. Задухата липсваше, но все пак мистичната египетска атмосфера се усещаше. По стените имаше и малка изненада за по-наблюдателните.

Имахме едва 60 минути, за да се измъкнем и затова екипната работа беше от първостепенна важност.

TimeScape изглед на стаятаОглеждахме за улики, умувахме над подсказки, обсъждахме идеи, залягахме по пода, задействахме тайни механизми (кога случайно, кога не), а когато не се справяхме получавахме помощ по доста интересен и шумен начин.

Подложихме се на изпитание, но не физическо, а умствено – редихме пъзел след пъзел редихме, гадаехме каква ще е следващата задача и… успяхме! Разкрихме тайната!

А каква беше тя, какъв беше пътят към свободата? Това трябва сами да разберете – TimeScape ви очаква!

– Ангелина Александрова


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Култура | Написано на 01.09.2016 от zayolot

 Етикети: , ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !