Какво е вашето питие за лятото?

Безшумен центробежен вентилатор е нов вид абсорбер за кухнята вкъщи!
 

центробежен-вентилатор-002Искам да споделя едно решение, което вкъщи ми помогна да се преборя още по-ефективно с неприятните миризми при готвене.

Преди години имах абсорбер. Беше на много известна марка от Европа. Работи две години и после го ползвах само като лампа. За съжаление филтрите се запушват само за няколко месеца. Не се почистват, а се подменят с нови. Те струват пари и разходки до продавача. Неприятно при мен беше, че и редовно си удрях главата в тази „лампа”.

След като направих проучване в Интернет и офлайн се реших на подмяна на тази скъпо струваща “лампа” и по този начин ще ми се освободи място в кухнята. По този начин открих така наречените центробежни вентилатори за кухня.

В сравнение с абсорбера, който имам в момента ценово ми допадна вентилатор, който си харесах предлаган от българската фирма Тангра.центробежен-вентилатор-001
Първото нещо, което много ми хареса е малкия обем на самия вентилатор. Центробежните вентилатори за кухня са по-подходящи от абсорберите, заради своята конструкция и начин на работа.

Второ важно за мен е че центробежния вентилатор отново се монтира на комина. Няма да има нужда да се пробива нищо наново.

Основно предимство на вентилатора, което ми изтъкнаха консултантите е че вентилаторите на абсорберите са с по-малък напор и по тази причината по-трудно изхвърлят мазни пари в коминната инсталация и преодоляват съпротивленията на комините.центробежен-вентилатор-003

Центробежните вентилатори са с по-висок напор и изхвърлят безпроблемно мазните пари.

И най-важното нещо е лесното и евтино почистване. Край на регулярните суми за подмяна на филтри.

При центробежният вентилатор, почистването става за минути и не е необходимо подмяна или почистване на филтри. Той се разглобява с две копчета и се слага в миялна машина. Останалата част се почиства с влажна кърпа.центробежен-вентилатор-004

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Продукти | Написано на 07.12.2012 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !