Какво е вашето питие за лятото?

Тийм Билдинг в Място за Творчество
 

creative-ideaВ забързаното ежедневие открих място, което ме откъсна за 2 часа от задачи и проблеми. Имах 2 часа само за мен и моите идеи. Успях да нарисувам картина, която си харесвам! Даже се разбираше какво е нарисувано. Успях да изпълня и другите задачи (ако мога да се изразя по този начин).

За мен бе уникално преживяване да опитам нещо ново и различно. И разбира се да успея да създам нещо красиво. Според мен с редовни посещения мога да развия творческото начало в себе си.

Мястото за Творчество ми помогна да се концетрирам и да намеря нови и нестандартни подходи при изпълнение на дадена задача. Накрая на тези 2 часа бях по-спокоен и по-събран и не на последно място по-отпочинал. Успях да запазя късче от този момент и да го пренеса вкъщи.

Тези 2 часа според мен могат чудесно да се използват в корпоративна среда като тийм билдинг. Ще спомогне за развитите на творческото мислене на мениджъри и служители от всички нива на дадена компания. И ще бъдат по-спокойни и концетрирани при изпълнение на ежедневните си задачи.

Искренно се радвам, че има такива места в сегашната действителност!

Малко е трудно да се опише с думи, трябва да се усети! Препоръчвам го на всеки.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Социални | Написано на 15.11.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми