Виртуален сървър (VPS)
 

Само до преди година, предлагането на виртуален сървър (VPS), беше рядко срещана услуга в България. В началото на тази направих проучване на предлаганите VPS и очевидно там има раздвижване – почти всички от големите хостинг доставчици, предлагат вече по няколко плана, като ресурсите се увеличават, а цените се движат бързо надолу.

В момента компании, за които съм намерил, че предлагат услугата VPS са:

ICN
Rax BG
SuperHosting
Daticum.bg
Head Off
– DGM
Host Sys
Top Host

Интересно, че Host.bg са спрели предлагането на VPS! или поне не се вижда във сайтът им. Така или иначе, аз лично не бях доволен от тях – нито за хостинга, нито за VPS.

Февруари купихме VPS при Датикум – това е един нов дейта център с изключително атрактивни цени и ресурси. Явно навлизат много агресивно и според мен това е най-изгодната оферта в момента.

Четете още от Yabulka


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Хостинг | Написано на 02.04.2009 от Yabulka

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми