Какво е вашето питие за лятото?

Внимание – Договор с Мтел!
 

Това трябва винаги да ви е светещ надпис Внимание – Договор с Мтел! в главата, когато въобще си помислите да подписвате каквото и да е касаещо услуги свързани с Мобилтел.

Поредният случай с мой познат отпреди няколко дни.

Човекът отива в магазин Хенди и подписва договор за избран абонаментен план за абонаментни услуги от Мтел. След като е подписан и оформен договора, консултанта му дава допълнителен лист с думи от рода на  “Това не е към договора но трябва да го подпишете”. Моят познат подписва по инерция без да гледа. За което сега горчиво съжалява.

В последствие човека се оказва не с 1 номер а с цели 3 номера?! И сега трябва да плаща допълнителни абонаментни такси по още два номера.

Потребителят не се интересува Хенди каква договорка имат с М-Тел, какво бонуси се дават на продажба за всеки консултант. Обаче тази порочна практика мяко казано подвежда и натоварва потребителя.

Затова ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПОДПИСВАТЕ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА КАКВИТО И ДА СА УСЛУГИ ОТ МОБИЛТЕЛ, независимо дали е през франчайза или директно в бизнес център на МТел.

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Интернет Услуги, Мобилни Телефони, Услуги | Написано на 25.01.2012 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

6 коментара към “Внимание – Договор с Мтел!”

 1. Nina Каза:

  И на мен ми се случи да ме не ме обслужат коректно в Хенди, но за това не е виновен Мтел, а престараването на партньора му.

 2. Лайфхакер БГ Каза:

  Здравейте, дано и този текст да помогне малко.
  Над 14000 прочитания, помогнал е на десетки хора!!

  http://www.lifehacker.bg/mtel-hakove-vzpolzvayte-se-dokato-mtel-zapushvat/

 3. Жоро Каза:

  Не знам кой е виноден или не. Но както е видно напоследък Мобилтел се самозабравиха много.

  Друг тънък момент е, че основно проблемите покрай мобилните оператори се огласиха поради фрапиращите случаи с М-Тел. Може и да не са виновни в конкретната ситуация. Но нали знаете приказката с лъжливото овчарче или както са казали хората ходи доказвай, че нямаш сестра!

  А и не на последно място се замисли Нина защо все с услуги на Мобилтел има проблеми. Най-голям брой са при тях. Ако бяха чисти нешщата дори нямапе да се стигне до ситуация консултанта да се опитва да натресе максимум задължения и “услуги” на Мобилтел на даден клиент :). Да не кажа на всеки клиент!

 4. Koni Каза:

  Вярно е, че се случват подобни неща, но пък едва ли Мобилтел е най-големия грешник. А в HENDY обслужват ужасно!

 5. Ирра Каза:

  Трябва да се внимава какво се подписва, за да не стават грешки. В конкретния случай вина има Хенди, но и подписалия по невнимание.

 6. Theodorus Каза:

  Ира, така е. Трябва да се внимава какво се подписва. Обаче пък как все М-Тел се чуват бе. Как веднъж не се чу толкова в публичното пространство за проблеми с Глобул или ВИВАКОМ?!

  А когато се отиде да се подписва нещо в М-Тел много много не се разяснява само се дават за подпис и ти посочват мястото за подпис. Аз като съм чел намясто документи ми се правят недоволни физиономии от консултантите!

  М-Тел откакто направиха някакъв терикатлък с билинг системата, дали са спестили от цена за внедряване, дали са искали да си променят данните както си искат не е важно.

  Важното е, че покрай Мобилтел само нередности и проблеми! И то не е един и два!

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми

Магистрала НЕТ в Twitter !