Какво е вашето питие за лятото?

Webit 2009 – защо няма да го посетя?
 

webitWebit наистина се оказва “изложение” само че в смисъла на побългаряване на една идея. За съжаление този процес не подмина и тази хубава инициатива. От началото на рекламната кампания се рекламираше възможността за безплатно посещение на някои лекции.
Интересен момент се оказа, че организаторите максимално дълго не пускаха програмата (сигурно ще кажат поради ред организационни процеси и вероятно е така, аз лично “им вярвам“). И така след като се обнародва програмата се оказа, че болшинството възможности за безплатно посещение са представяния на фирми организации. И все пак си мисля, че ако това представяне ми е нужно все ще намеря начин да го получа.

Според мен при толкова партньори, спонсори и огромна рекламна кампания все можеше да се пусне лекция на PayPal или друго голямо име безплатно, или пък да се направи още една лекция безплатно.

Подвеждащата кампания имаше ефект, много хора наистина се регистрираха и посетиха сайта. Това е хубаво. Лошото е липсата на творчество и евтино повдеждане и манипулация. Разбира се PR и Реклама са 80% манипулация, но все си мисля, че всичко има граници и у нас често се бърка безочието с тези чужди думички!

Да не говорим, че попитах приятели, които работят в Deloitte и те самите не бяха чували. След като провериха се оказа, че с много малка отстъпка (която дават много интернет доставчици) могат да посетят събитието. Странно за мен наистина!

И така се отказах да пресека 1 улица до НДК за да си загубя времето. Но пък се надявам да спестя губенето на време на други хора!

Аз това събитие оттук нататък не смятам да го посещавам! Но пък всеки си решава!
И накрая имам една мечта – да има PR и Специалисти по реклама най-после и у нас!
Засега е само мечта, но пък някой ден кой знае!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Социални | Написано на 04.10.2009 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Реклама

Партньорски Услуги

Магистрала НЕТ в Twitter !

Нашата фен страница

Архиви на Теми