За наглостта и вафлите!
 

вафла боровец портокалИ така преди време писах по повод на това, че родни и чужди компании ни имат за големи балъци, или иначе казано глупци? Имат българския клиент за дойна крава. Масово компании като НЕСТЛЕ у нас започнаха да намаляват опаковките и респективно качеството и грамажа. По въпроса за вафла Мура Мини, можете да видите в 4 причини да спра да купувам Мура Мини.

Много ме разочароват, но какво да се прави. Май ще хапваме внос – доклкото у нас го има с кчество.

Като виждам тези номера на фирмите у нас се чудя за смисъла на изложението Произведено в България.

Вафлите Боровец са тръгнали по същия път – намалявване на качеството (големината на вафлата отдавна е намалена).вафла боровец класически тип (синя)

По-конкретно. От известно време забелязах, че вафлата Боровец много ми хруска като на захар (все едно хрупам чиста захар) и е ааадски сладка. Това се отнася за синята и оранжевата (с портокал). Купих си вафла Престиж от махленския магазин Фантастико и след това изядох една вафла Боровец с портокал. Е тази вечер ми беше последната покупка на вафла Боровец въобще. Такова хрускане! Чиста захар. Направо захарна пръчка Боровец. Да не говоря за болките в зъбите от сладкото!

Другите видове вафли Боровец не смея да ги опитам, а камо ли да дам пари за тях.

Нека всеки опита и си прецени!

4 причини да спра да купувам Мура Мини!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Храна и напитки | Написано на 29.06.2010 от Theodorus

 Етикети:

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми