Защо минах от Sloggi към Lord
 

слипов и бельо с марката LordОт години ползвам Sloggi като предпочитана марка бельо. Тъй като обаче цените им от 30 – 40 лв. за слип започнаха да ми идват в повече реших да се ориентирам към друга марка. Освен това разбрах, че и част от продукцията се шие в България. Реших да спра да плащам за марка и име.

След като проучих се спрях на Lord и на още една марка. Но за момента материала е за продукти с марката Lord.

Първото нещо, което ми направи впечатление бе цената и как изглежда опаковката. Закупих един брой слип с външен ластик и да опитам дали ще ми хареса.

Още на другия ден се върнах за още един чифт.

Прави ми впечатление, че са използвани качествени материали и комфорта е пълен. Също така има различни цветове и модели слипове.

Предполагам, че и другите продукти са качествени и на ниво. Особенно като разбрах, че около мен 5 човека изцяло ползват продукти с марката Lord и то от години.

Препоръчвам Lord, мисля че ще останете доволни ;)!

Четете още от Theodorus


Имате ли да споделите интересен отзив?

Намерено в: Дрехи, Продукти | Написано на 22.11.2014 от Theodorus

 Етикети: ,

rss feedХаресват ли ви различните публикации, което четете и разглеждате тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 2000+ души вече сториха това.

Коментари


Моля, пишете само на кирилица. Публикуването на коментари в сайта Магистрала НЕТ подлежи на одобрение от администратор и може да не се появи веднага.Мета

ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА

Последни Коментари

Безплатен Абонамент!

За получаване на нови публикации
по електронна поща.

Твоят електронен адрес:

С подкрепата на FeedBurner

Любопитно

Последни публикации

Прочети и Коментирай !

Нашата фен страница

Реклама

Партньорски Услуги

Архиви на Теми